verslag Olse/Brasschaat – Uilenspiegel (J18)

De derby met Uilenspiegel was er eentje op het kantje: veel naduwen en klemmen – wordt blijkbaar de nieuwe gewoonte – dat niet bestraft werd door de scheidsrechters. We stonden met een minimum bezetting aan de beginworp: Seppe (??) , Wannes en Jonas (vakantie) waren niet aanwezig en Vince deed zijn eerste minuten. Toch hielden we goed stand en stond het aan de 17’ minuut nog 9 – 9 . Twee tijdstraffen en een keeperwissel (empty goal) die niet goed uitpakten en Uilenspiegel sloeg een vijf puntenkloof die ze nog uitdiepten aan de rust. De conditie liet het op dat moment serieus afweten.

Tweede helft zelfde scenario aan de 21’ minuut stonden we 11 – 10 voor en opnieuw zakten we conditioneel in elkaar zodat Uilenspiegel weer zes doelpunten uitliep.
De les van deze wedstrijd is alvast duidelijk: we hebben een conditionele achterstand (oorzaak slechte voorbereiding met veel afwezigen !!) en spelen 20 minuten op het niveau van onze tegenstrevers.

Speelden: Tys (60°) – Mircea (7) – Diogo (3) – Tim (4) –  Iain (4) , Flor (3) – Joachim (1)  – Vince (1) en Dries en Tariku (0).