Api

Wie ben ik?

Mijn naam is Joke Dewaele. Ik ben de Aanspreekpersoon Integriteit (Club-Api) voor de Brasschaathandbal club. Ik ben een trotse mama van 2 zonen, waarvan er één handbal speelt bij de jeugd.

Wat is een API?

Als sporter, ouder, trainer, bestuurder of andere vrijwilliger van onze club kan je bij mij terecht als Club-API met een vraag, vermoeden of klacht over grensoverschrijdend gedrag.

Welbevinden van en voor éénieder is heel belangrijk in onze club. Daarom heeft de club geïnvesteerd in een club-API, jaarlijks zijn er bijscholingen en ondersteuning vanuit de federatie.

Ik zal jullie eerste aanspreekpunt zijn en de schakel naar een gelukkig clubleven. Heb je een moeilijk moment en wil je dit aan iemand kwijt? Heb je te maken met pesten, (seksueel) ongewenst gedrag, geweld, discriminatie, chantage…? Merk je tijdens je sportactiviteiten dat er handelingen gebeuren die niet aanvaardbaar zijn? Als Clup-Api luister ik naar je verhaal, behandel jouw melding in alle discretie en verleen ik advies bij de mogelijke vervolgstappen of doorverwijzing.

Je kan me bereiken via API@brasschaathandbalclub.be en dan maak ik graag tijd voor jou!