verslag Leuven 2019 – Olse/Brasschaat (J18)

Onze eerste verplaatsing en op Jonas en Seppe na waren we redelijk voltallig. De start was flitsend en
vooral Mircea bracht ons met enkele mooie doorbraken op een 0 – 3 voorsprong. Wat slordigheden
en nonchalance liet Leuven toe in de match te komen, 4 – 5 op het kwartier.
De groentjes schakelden dan een versnelling hoger en de ingebrachte Diogo wist ook de weg naar
doel te vinden net zoals Vince, zodat we aan de rust met 7 – 15 voor stonden. De uitdaging door
coach Rudy bedacht (geen 15 doelpunten tegen) kwam in bereik.
De start van de 2 de helft was echter dramatisch. Plots had de verdediging geen greep meer op de
insnijdende hoeken van Leuven en verspeelden we in aanval bal na bal door overhaasting… tijd voor
een time out en beterschap. Wannes bracht vanop het midden structuur en deelde kwistig passen uit
waaruit Joachim, Tim en Flor konden scoren. Ook Iain werd een aantal maal mooi in stelling gebracht
en werkte prima af. De verdediging sloot als een bus en Tys pakte al de rest zelfs 2 strafworpen. Maar
helaas de 15 werd niet gehouden en dus ook geen beloning van de coach. AL bij al een wedstrijd met
mooie doelpunten, goed verdedigend werk en vooral vooruitgang in de ploeg…. Nu nog iets
constanter en we kunnen de toppers ook een voetje zetten.
Speelden : Tijs (60°) – Tim (4) – Diogo (7) – Mircea (8) – Joachim (4) – Iain (5) – Flor (5) – Wannes –