verslag BvB Brasschaat – Overpelt (heren)

Jammer genoeg hebben onze heren dit weekend de wedstrijd tegen Overpelt verloren en kunnen ze zich dus niet verder plaatsen voor de Beker van België. Nochtans waren ze de wedstrijd zeer goed begonnen. In de 1e minuut scoorde Koen Borgers al de openingsgoal, snel achtervolgd door een goal van Overpelt. Dit beloofde een spannende wedstrijd te worden. Gaan rusten met een 11-13 tussenstand is zeker nog niet verloren! De 2e helft beloofde even spannend te worden. De wedstrijd ging heel gelijk op, waardoor het publiek zeker een mooie  en spannende match te zien kreeg. Nog 10min. te gaan en de stand was 21-21, de winnaar van deze match was dus nog zeker niet gekend. Onze mannen bleven ervoor vechten, maar konden het jammerlijk net niet halen. Eindstand: 26-27
scoreverloop: 10′ 5-4 / 20′ 7-11 / 30′ 11-13 / 40′ 16-16 / 50′ 21-21 / 60′ 26-27