Online quiz

24 april houden wij onze jaarlijkse clubquiz om 20u. Voor €30 per ploeg kunnen jullie veilig thuis achter jullie computer deelnemen.
Vermits corona een enorme hinderpaal is om samen te zitten en te kunnen deelnemen als ploeg, hebben we hiervoor een oplossing voorzien. Je kunt als ploeg deelnemen vanop verschillende locaties! Indien jullie dit wensen, vergeet dan zeker het betreffende vakje niet aan te klikken! Wij bezorgen jullie dan nadien duidelijke info over hoe we dit gaan aanpakken.
Wij hebben ook voor heerlijke versnaperingen gezorgd in de vorm van een aperobox. Deze wordt op een afgesproken moment de dag van de quiz aan jullie deur gebracht. Drinken zullen jullie echter zelf moeten voorzien 🙂
De inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld + eventuele kosten van de aperobox(en) op rekeningnummer BE61 9731 4188 9917 met vermelding van jullie ploegnaam. Inschrijven en betalen kan tot 17 april.

Hopelijk houdt corona jullie niet tegen om jullie hersencellen even te activeren en deel te nemen aan onze online quiz!!
Inschrijven kan via volgende link:
https://forms.gle/YRHb1PM2yKwSdw5v9

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail