verslag Olse/Brasschaat – SchoZa (J18)

De kop is eraf! We zijn met onze gemengde J18 ploeg van start gegaan en dat was eraan te merken, de zenuwen overheersten de balvaardigheden.

Na een 0 – 2 achterstand beenden we bij tot 5 – 5 aan het kwartier. Een mindere periode tussen minuut 15 en 20 zorgde voor een 7 – 10 stand. De inbreng van Seppe maakte dat we aan de rust met 13 – 12 leidden. Moet gezegd worden dat het tijdstraffen regende in deze eerste helft (5 voor ons en 3 voor Schoza) wat ook het spelpeil niet bevorderde. Ruststand: 13-12

Na de rust telkens haasje over met nooit meer dan 2 doelpunten verschil. In de slotfase redde Tijs 2 mooie kansen en wierp Schoza er nog 2 naast genoeg om het doeltje voor dat we hadden uit te bouwen tot 2 doelpunten (Jonas) en de eindscore. Eindstand: 25-23

Speelden : Tijs (60°) – Tim (2) – Diogo – Mircea (4) – Seppe (10) – Joachim – Iain (3) – Flor (3) – Jonas (2) en Wannes (1)