Nieuwsbrief jeugd Brasschaat HC (11/04/2020)

Beste handballers en ouders

Officieel is het handbalseizoen stopgezet, maar dat betekent niet dat we stilzitten. We zijn bezig met de planning van een aantal activiteiten zodat we na de coronacrisis weer volop van start kunnen gaan.

Het is nu nog niet duidelijk wanneer en in welke mate we terug samen kunnen sporten, dus misschien moeten we onze planning nog bijstellen, maar dit is wat we op dit ogenblik voorzien;

 

  • Artevelde Cup 30 en 31 mei 2020

Voorlopig is dit tornooi nog niet geannuleerd en blijven we ingeschreven met onze jeugdploegen.

We volgen de richtlijnen van de overheid, die bepalen of we kunnen gaan of niet. We zullen jullie hierover tijdig inlichten.

 

  • Trainingen in juni 2020

Als we terug veilig samen mogen sporten, zullen we in juni alternatieve trainingen organiseren. Die zullen niet op de gewone dagen en locaties plaatsvinden, maar het zou wel heel fijn zijn indien we voor de Grote Vakantie nog eens samen een balletje kunnen gooien. Ook deze organisatie zal afhangen van het verloop van de coronacrisis en de richtlijnen van de overheid. Meer info volgt dan ook later.

 

  • Stageweekend 28, 29 en 30 augustus 2020

Dit jaar organiseren we ons stageweekend in Brasschaat. Het is misschien een beetje spijtig dat het dit keer een weekend is zonder overnachting maar dat zal ruimschoots gecompenseerd worden door een superprogramma; zaaltrainingen, bosspelen, uitdagingen, quiz, teambuilding, … voor alle ploegen vanaf U8 tot senioren dames en heren. Daar moet je bij zijn! Je kan hiervoor binnenkort inschrijven!

 

  • Jeugdploegen volgend seizoen

We hebben de voorgaande seizoenen voor een aantal jeugdploegen samengewerkt met OLSE Merksem om met een samengestelde ploeg in competitie te gaan zodat al onze jeugdspelers de mogelijkheid hadden om in hun eigen leeftijdscategorie te spelen.

Hoe pakken we het aan in 2020-2021?

U8-U10               ploeg van Brasschaat

U12                      ploeg van Brasschaat

U14                      samenwerking Brasschaat-OLSE (1 training Brasschaat + 1 training Merksem)

U16                      ploeg van Brasschaat

J18                       we trachten een eigen ploeg van Brasschaat in competitie te brengen

 

Details over dagen, uren en zalen van de trainingen volgen nog.

 

Tot binnenkort

Joke Dewaele, Fanny Dujardin, Martine Helssen, Rudi Ryckebosch, Nadia Vermeiren

 

Hou je allemaal aan de coronavoorschriften en zorg goed voor mekaar!

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail