Vrijwilligers gezocht.

Hallo,

Na een deugddoende week vakantie voor onze schoolgaande jeugd (en een aantal anderen) zijn de ski’s opgeborgen en zijn de scholen weer geopend.  Tijd om het handbalveld weer op te springen en een volgende spurt richting paasvakantie te nemen.

Voor de paasvakantie zijn er nog wat interessante evenementen te beleven.  Zondag 24 maart verwachten we heel wat handballers op de Grote Markt in Antwerpen om onze prachtige sport in the picture te zetten.  Hier verwachten we zoveel mogelijk spelers in outfit.  Zaterdag 30 en zondag 31 maart is er de final four van de beneliga in de lotto arena.  Hier kunnen supporters en medewerkers hun steentje bijdragen.  Meer info vind je op de website van onze club.  Mensen die willen meewerken melden dit best via info@brasschaathandbalclub.be.

Het belangrijkste blijven natuurlijk onze wedstrijden.  4 wedstrijden kunnen wij aankondigen dit weekend.  Je vindt ze op deze homepage.