Schrijf je hier in voor de clubdag!

De clubdag is een jaarlijks hoogtepunt  waarbij spelers, ex-spelers, ouders, broers en zussen, kandidaat spelers, sympathisanten, … tegen elkaar handballen, spelen en met elkaar eten, drinken, praten, ….  We willen op een gezellige manier, met jong en oud, het seizoen afsluiten en er voor iedereen een leuke club-dag van maken.  Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 u:           Handbal met spelers, ouders, oud-spelers, kandidaat spelers, ……  We stellen ploegen samen en spelen vriendenmatchen waarbij kinderen de ouders uitdagen, oud- spelers het opnemen  tegen spelers, niet-handballers hun kunnen uittesten en de recreanten zich meten.

18.00 u:          Lekker eten met culinaire BBQ, verzorgd door Nickola Bierwerts (speler heren, coach U16, …). Voor een mooie prijs kan je genieten van een zeer kwalitatieve BBQ met de uitzonderlijke recepten van onze clubgenoot.

Plaats hier je bestelling:

Je inschrijving is definitief na overschrijving op BE61 9731 4188 9917 op naam van Brasschaat Handbalclub vzw.