Zaterdag 11 oktober met 4 overwinningen en 2 sterke verliezers

Zaterdag 11 oktober was een drukke en lange dag in onze sporthal. Maar liefst 5 wedstrijden vonden er plaats terwijl onze kadetten om 18.00 u in Turnhout speelden. 13.30 u gingen onze welpen van start. Na 2 overwinning en 1 wedstrijd met een gewonnen set gingen onze U12 op dit elan verder. Ze wonnen tegen Schoten 1, mee leider in de reeks, met 1 gewonnen en 2 gelijke sets, samen goed voor de overwinning. Ze blijven op schema om bij de eerste 4 in de reeks te eindigen met een plaats in de play-offs tot gevolg. 15.00 u pakten de pupillen de kans om de 0 van de tabellen te vegen. Tegen Schoten 1 wisten de U14 door een sterke collectieve prestatie een mooie voorsprong uit te bouwen. Tegen het einde van de wedstrijd sloeg de stress wat toe maar de sterke teamprestatie zorgde ervoor dat met 17-15 gewonnen werd. 16:30 u gaven onze miniemen handballes. Tegen de leiders van de reeks wonnen ze door wervelend, snel en spectaculair mooi handbal tegen Schoten met 44-23. Een fantastisch resultaat door een knappe prestatie die nog veel mooi beloofd voor de rest van het seizoen. Ondertussen speelden onze kadetten om 18:00 u in en tegen het sterke Turnhout. Ondanks een sterke prestatie met z'n 7 moesten ze in Rhino de meerdere erkennen met 35-25 verlies. Daarna sprongen een aantal van de mannen de auto in waarna Wout, Victor, Jef en Jules nog aardig hun mannetje stonden met onze Heren 2. De prestaties van Heren 1 en 2 kan je in de verslagen van Dary lezen. Je vind ze even onder dit bericht.

Datum: 12-10-2014