Welpen en Pupillen winnen in Merksem

Onze 2 jongste competitieploegen (we vergeten de U8 en U10 niet, ze spelen immers tornooien) wonnen beide in Merksem. Eerst gingen onze welpen van start. Zij kregen deze keer een makkelijke klus te verwerken. Ze wonnen vlot de 3 sets met een totaalscore van 30-2 wat uitmondde in een 3-0 setwinst. Leuk gevolg van de winst van deze inhaalmatch is dat onze welpen nu de 2e plaats in de rangschikking bekleden. Een knappe prestatie van onze spelertjes. Ook de pupillen wonnen voor de 2e keer dit seizoen. In de eerste helft verdedigden onze spelers sterk en speelden ook aanvallend niet onaardig. Een 5-10 ruststand leek onze ploeg naar een vlotte overwinning te leiden. De 2e helft kwam Merksem sterker voor de dag. 10 minuten leek het dan ook mis te lopen toen onze pupillen 13-12 achter stonden. Een sterke finish maakte toch dat we de wedstrijd met 13-15 eindcijfers winnend hebben kunnen afsluiten.

Datum: 26-10-2014