Weekend van 17 januari, een kort overzicht

De resultaten van onze Heren 1 kunnen jullie in een ander bericht lezen. Zeker doen, want dit mooie resultaat is belangrijk voor de club. Onze Heren 2 stonden voor een onmogelijke opdracht. Op Merksem 3, met weer een speler uit 1e nationale, moest wij opboksen met een sterk vertimmerde ploeg door kwetsuren en andere verplichtingen van spelers. Resultaat was dat we, ook omdat de kadetten zelf een wedstrijd speelden, net met 7 spelers waren. Ondanks alles speelden onze Heren een verdienstelijke wedstrijd waarin ze tot de laatste seconde zicht goed verweerden. Het resultaat was met 36-11 wel duidelijk. De trip naar Schoten was voor welpen en pupillen geen succes. De welpen, ondertussen wel zeker van de play-offs vanaf februari, speelden met een uitgedunde ploeg. Ze verweerden zicht sterk maar moesten zich toch neerleggen bij een 3-1 verlies. De pupillen moesten de wet van de sterkste ondergaan. Een 33-12 verlies was het resultaat. In onze eigen sporthal voerden de miniemen een geweldige demonstratie uit. Tegen leider Putte speelden ze weer wervelend handbal met een mooi 31-25 resultaat op het scorebord. Leuk dit te bereiken terwijl iedereen ruim speelkansen kreeg. De kadetten speelden tegen Uilenspiegel, ondanks hun beperkt aantal, een sterkte wedstrijd. Ik durf zelf stellen dat de groep van 8 spelers hen de das om deed. Op bepaalde momenten moesten we door kwetsuren, op de beslissende momenten, met een man minder spelen. Een 32-28 eindstand is in deze omstandigheden een mooi resultaat voor onze ploeg in dit overgangsjaar.

Datum: 18-01-2015