Weekend met wisselende resultaten

13.00 u startten de U18 de handbaldag op Merksem in kader van de VHV B. Met een noodploeg (combinatie examen en kwetsuren), met dank aan miniemen Yannis en Lou, hadden de kadetten het de eerste 2 wedstrijden moeilijk. Het feit dat maar net 7 spelers op het blad stonden (Yannis viel dan nog kort geblesseerd uit), was ook niet eenvoudig. Het spel kwam niet op dreef met 2 X verlies tot gevolg. De laatste wedstrijd herpakten ze zich met een winst als resultaat. 13.30 u speelden onze welpen thuis tegen Uilenspiegel Wilrijk. De bezoekers gingen hun kans met een erg strakke verdediging. Onze welpen wisten echter snel openingen te vinden. Ze wonnen de eerste set dan ook vlot. De 2 andere sets liep de score verder op. In sets wonnen onze welpen met 3-0 met een totale score van 34 tegen 11 doelpunten. De welpen houden zo zeker hun 2e plaats met mogelijk een 1e plaats. Even wachten op het resultaat van Schoten 1 tegen Zandvliet om dit te weten. 15.00 u waren thuis de pupillen aan zet. Ze speelden tegen Uilenspiegel Wilrijk, de leider in de competitie. Het was duidelijk dat onze U14 de meerdere moesten erkennen in de tegenstander. Zowel in gestalte (met 1 speler van Uilenspiegel die wel heel groot is) als bij het handbal zelf, was er een groot verschil. Ondanks dat hebben onze meisjes en jongens zich goed verdedigd. 16.30 stond een belangrijke ontmoeting van onze miniemen tegen DB Gent op het programma. Onze tegenstander stond immers eerste in de reeks voor onze jongens die de 2e plaats innamen. Onze miniemen maakte er weer een demonstratie van. Ze wonnen vlot de 3 wedstrijden wat hen op nummer 1 in de reeks van de VHV B brengt. Een knappe prestatie al geeft mij dit toch wat spijt dat de miniemen net het VHV A tornooi hebben gemist. Ook hierin zouden ze tegen sterke tegenstanders zeker hun mannetje hebben gestaan. De Heren 2 sloten de handbaldag om 18.30 u af tegen Duffel. De eerste helft was niet het fraaiste wat we al van hen gezien hebben. Zowel verdedigend als aanvallend liep het niet met een 8-16 achterstand bij de rust tot gevolg. Na de rust ging het een stuk beter. Een mooie remonte bracht een 24-24 eindstand op het bord. Daarna allemaal snel naar de Lage Kaart voor de fantastische spaghettifuf.

Datum: 30-11-2014