Wedstrijd verslag Heren 1 van zaterdag 16 december 2017 tegen Uilenspiegel

19 december 2017

Wedstrijd verslag Heren 1 van zaterdag 16 december 2017 tegen Uilenspiegel

Wat een wedstrijd! Een gelijkopgaande eerste helft resulteerde in een 17-18 ruststand. Nochtans begon Brasschaat wat ongelukkig aan de wedstrijd. Niet echt 100% geconcentreerd en voor we het wisten was het 1-4. Onder impuls van een zeer gemotiveerde Stefaan Driessen bleef Uilenspiegel de eerste helft aanklampen. Onder de rust heeft Roel iedereen attent gemaakt hoe belangrijk het verdedigen zou zijn in de tweede helft... En blijven lopen... Het resultaat was er naar. Op zeer korte tijd stonden we 5 doelpunten voor. Uilenspiegel was moe, normaal voor een veteranen ploeg. Brasschaat reageerde zeer professioneel, goed en hard verdedigen, tegenaanvallen tegen 100 per uur. We liepen zelfs uit tot bijna 10 doelpunten. Eindstand 38-31. Proficiat aan alle spelers, den trainer en niet te vergeten,onze supporters! Nu volgt een lange winterstop. Eind januari beginnen we er terug aan. Tot dan!

Datum: 20-01-2018