Waasmunster te sterk voor onze Heren.

Onze Heren moesten in de eerste ronde aan de slag tegen Waasmunster, net gedaald uit de 2e nationale naar Liga 1.  De eerste 20 minuten wist ons sterk gehandicapte ploeg (veel kwetsuren met Stijn, Robert, Gabriël, Dieter Somers en andere afwezigen als Nickola, Kasper, en nog veel anderen) de 5 punten voorgift nog te behouden.  Dit ondanks het sterke werk van de doelman van Waasmunster die verschillende sterke pogingen van Brasschaat wist te pakken.

Vanaf het moment dat Waasmunster, vooral via zijn 2 opbouwers, een tandje bijstak was de voorgift snel vervlogen.  Waasmunster eindigde de wedstrijd dan ook met een logische 19-34 overwinning.

Alles bij elkaar was deze wedstrijd een goede oefenmatch waarin we veel lichtpunten zagen die het beste doet beloven voor het seizoen.

Datum: 11-09-2016