Unieke kans voor Heren 1

Maandag 6 oktober heeft de RVB van de VHV de hervorming van de competitie goedgekeurd. Daarbij zullen vanaf volgend seizoen superliga en liga vervangen worden door liga 1, liga 2 en liga 3. Dit is goed nieuws voor onze club. Vermits in deze nieuwe competitie meer ploegen zullen spelen kunnen meer ploegen promoveren uit de regio reeksen. Concreet zullen vanuit de regioreeks Antwerpen Vlaams-Brabant, de reeks waarin onze Heren spelen, minstens 2 rechtstreekse stijgers de sprong naar liga 3 kunnen maken. Indien uit de 2e nationale afdeling, via de play-downs, minder dan 2 Vlaamse ploegen dalen (er zijn in totaal 2 dalers), zal uit de reeks van onze Heren een 3e stijger aangeduid worden. Anders zal ook de eerste vrije plaats door de nummer 3 van deze reeks ingenomen worden. Dit alles biedt een unieke kans om ons plan uit te voeren. Een plaats in de liga reeksen voor Heren 1 is namelijk de doelstelling voor volgend seizoen. Onze eerste plaats in de reeks na 3 op 3 gewonnen wedstrijden zet ons op dit moment op schema om dit doel te bereiken.

Datum: 07-10-2014