teambuilding en stageweekend

Het ene seizoen is nog niet helemaal achter de rug of we zijn al aan het plannen voor het volgende. Dit willen we ook nu weer op een toffe manier starten met een leuk maar vooral sportief weekendje aan zee. Vorig jaar is het een beetje de mist in gegaan maar dit jaar willen we er weer vollenbak voor gaan, met een iets ander concept:

van vrijdagnamiddag 25 augustus tot en met zondagmiddag 27 augustus gaan we met onze jeugd (van U8 t/m U16) er een clubweekend van maken, een teambuildingweekend !

En voor onze J18 en Heren willen we er graag terug een stageweekend-editie van maken. Het zal er eentje zijn met de nodige trainingen maar ook zeker en vast met tijd om het clubgevoel te bevorderen.

Dus van U8 tot Heren, iedereen is uitgenodigd !!!!

Net zoals voorheen gaan we, omdat het er zo tof is, naar Del Huzo in Middelkerke. Spelers worden op vrijdag verwacht om 16u00 en het teambuilding- / stageweekend eindigt op zondag om 13u30. Spelers worden terug opgehaald vóór 14u00.

We werken nog aan een planning qua verloop tijdens dit weekend en dit is voor een stuk afhankelijk van het aantal deelnemers. Laat zeker vóór 30 april aan je ploegbegeleiding weten of je meegaat of niet.

De kostprijs bedraagt 120,00 euro. Dit omvat de overnachtingen en al de maaltijden, van 4-uurtje op vrijdag tot en met de lunch op zondag (en alles daartussen). We vragen wel een eerste betaling van 40,00€ per persoon ter bevestiging bij de inschrijving, dus vóór 01/05/2017 en de resterende 80,00€ moet betaald worden vóór 30/06/2017 (Het volledige bedrag in één keer bij inschrijving mag natuurlijk ook) te storten op rekening van de club : BE61 9731 4188 9917 met vermelding van “Del Huzo 2017 + naam van de speler”.

Datum: 17-03-2017