Sterk weekend voor onze ploegen

Spijtig voor dit weekend was opnieuw een forfait in de Heren competitie. Zo wonnen onze Heren 2 zonder te spelen tegen Uilenspiegel 3. Zo wonnen ze met 10-0, maar hadden duidelijk wel liever gespeeld. Onze welpen speelde op Sasja om de tweede plaats te bereiken. Zo kunnen ze als 2e naar de herindeling van de reeksen. Onze jongens en meisjes waren duidelijk te sterk en wonnen de eerste 2 sets met overwicht. De laatste set was de concentratie weg. De overwinning was echter voldoende om als 2e, net achter Schoten, het eerste deel van de competitie af te sluiten. Ook de pupillen speelden op Sasja hun laatste wedstrijd van de 1e ronde. Ondanks het sterkte verweer verloren ze de wedstrijd met 37-25. Binnen 2 weken spelen ze in de nieuwe poule tegen de laatste 4 van de zuid reeks. In onze eigen sporthal speelden de miniemen voor de 2e week op rij een topmatch. Na vorige week Putte verslagen te hebben, speelden ze met de wedstrijd tegen Uilenspiegel tegen de ongeslagen leider uit de reeks. Het werd dan ook een spectaculaire wedstrijd die lang gelijk op ging. De ruststand beperkte zicht dan ook tot slechts 1 doelpunt verschil. Na de rust zag het er even slecht uit. Met nog 17 minuten te spelen keken we op een achterstand aan van maar liefst 5 doelpunten. De ploeg van Roel toonde echter een grote weerbaarheid. Na een spannend slot sloten ze de wedstrijd af met een 29-28 winst. Een knappe prestatie van de miniemenploeg. Het zal een goede zaak zijn als de promotie van Heren 1, die sinds vorige week zo goed als zeker is, zal plaats vinden. Wanneer net voor kerstmis de Heren 1, en de Heren 2 vorige week, tegen deze ploeg speelden, stonden er zelfs spelers uit de 1e klasse selectie op het veld. Gisteren kwam Merksem met een ploeg die geen partij was voor onze mannen. Een sprekende 34-16 overwinning was dan ook het resultaat van deze wedstrijd. Onze kadetten traden ten slotte aan met een gehandicapt elftal. Zonder Tibo en Dieter, aangevuld met miniemen Lou, Vlad en Bryan, speelden onze mannen een heel sterke wedstrijd. Tegen het sterke Atomix bleven onze kadetten strijden tot de laatste minuut. Een 24-30 eindstand geeft een duidelijk verlies aan maar zegt niets over ons team. Ze toonden een sterke mentaliteit met slechts 1 2e jaars kadet (Jules) en 3 miniemen. Alle spelers, miniemen en kadetten, speelden tegen deze ploeg een sterke wedstrijd.

Datum: 25-01-2015