Slechts 2 van de 4 wedstrijden gespeeld.

De wedstrijd van de miniemen ging om reden van examens niet door. Dit was reeds aangekondigd in een eerder bericht. Vrijdagavond kwam dan het nieuws binnen dat Welta Mechelen forfait gaf voor de wedstrijd tegen de Heren 1. Waar het eerst een mooie handbalnamiddag met aansluitende wedstrijden zou worden, werd die nu onderbroken door het forfait. Enige positieve noot is dat de Heren daardoor een overwinning met 10-0 mogen noteren. De welpen startten de 1e set moeilijk. Ze keken al snel tegen een achterstand van 1-4 aan. Vooral Emma Antonissen, jongste telg van een familie met 4 sterk handballende meisjes, maakte de doelpunten bij Uilenspiegel. Onze welpen vochten nog goed terug tot 8-8 maar moesten de overwinning aan de bezoekers laten met 8-10. De 2e set startte veel beter. Na 6 minuten stond er nu een 4-1 voorsprong op het scorebord. Onze welpen wisten dit nog verder uit te breiden naar een 10-3 overwinning. De laatste set, beslissend over de overwinning, startte terug slecht. De score verliep over een 0-3 in de 7e minuut, naar een 2-5 in de 11e minuut. Tegen dezelfde Emma, die op dat moment in het doel stond, was het moeilijk scoren. Onze jongens en meisjes vochten echter sterk terug waardoor via 5-5 in de 13e minuut de set na 15 minuten met 8-6 kon afgefloten worden. Met 2 sets tegen 1 weten onze welpen hun koppositie in de reeks dan ook te behouden. De pupillen stonden voor de onmogelijke opdracht om koploper Uilenspiegel Edegem met een sterk gehavende ploeg te bekampen. De score, met een 3-19 bij de rust en 6-35 eindstand was duidelijk. De afwezigheid van onder andere Celle, Vince, Tia en Mircea, vooral wegens examens, maakte dat deze wedstrijd een zeer zware opdracht was.

Datum: 07-12-2014