Seizoen ten einde

Gisteren werd met onze Herenmatch het competitieseizoen afgesloten. Voor ons een seizoen waar we best tevreden mee mogen zijn. Concreet overlopen we de realisaties op de algemene ledenvergadering. Wel willen we er al wat mooie zaken uitlichten: - Heren 1 promoveren naar liga. - Eerste seizoen met 2 herenploegen. Een 2e herenploeg waarin ook kadetten op een toffe manier stappen hebben kunnen zetten. - Miniemen die zowel in VHV B als competitie aan de kop speelden. - Alle ploegen die verdienstelijke resultaten hebben neergezet. - Veel nieuwe sponsors. - Nieuwe tenues binnen de ruimere nieuwe clublijn. - Uitbreiding van vrijwilligers en spelers binnen de club. - ........ Deze laatste puntjes omdat dit slechts een beperkte greep is uit wat gerealiseerd werd. Alvast veel dank aan iedereen voor zijn of haar bijdrage. Graag verwelkomen we jullie nog op de clubdag, de algemene ledenvergadering en voor de jeugd op het Arteveldetornooi in Gent.

Datum: 10-05-2015