Prachtig weekend voor de club

Het was een mooie lentezondag voor de club. In de voormiddag een prachtig pagaddertornooi met maar liefst 17 ploegen. Een puike organisatie van de begeleiding van onze jongste spelertjes. Ook een speciale dank aan alle mensen die de zaal klaar zetten, tappen, broodjes maken, fluiten, ...... Een geheel om als club trots op te zijn. Om 14.30 U waren de welpen aan de beurt. Ze overklasten Welta Bonheiden wat leidde tot 2 gewonnen sets en 1 die gelijk eindigde. We kunnen duidelijk stellen dat onze U12 hun mannetje staan in de play-offs. Ondertussen gingen onze pupillen richting Leuven. Met een gehandicapte ploeg, bestaande uit net 7 spelers, wonnen ze verdiend. Een mooie opsteker net voor de paasvakantie. De handbaldag eindigde met de wedstrijd tussen Heren 1 en Heren 2. Een leuke wedstrijd met een groot verschil. Vooral het samenspel tussen de Heren en 4 kadetten was mooi om te zien.

Datum: 22-03-2015