Nieuwe voorzitter

Onze club is al een hele poos op zoek naar een nieuwe penningmeester en voorzitter.  Bij deze kan ik jullie vertellen dat beide vacatures bij de start van het nieuwe seizoen ingevuld zullen worden.

Tijdens de grote vakantie zullen de puntjes op de i gezet worden, nog wat afspraken maken en info overdragen, zodat ze vlot kunnen starten vanaf 1 september.

Maar nu zijn jullie natuurlijk wel benieuwd wie welke vacature gaat bemannen ! Wel ....

Als nieuwe voorzitter verwelkomen we heel graag Herbert Van Winckel.  Echt nieuw voor de club is hij natuurlijk niet, ik denk wel dat vele onder jullie hem al zullen kennen.

Steven De Schepper, die momenteel voorzitter ad intrim was, wordt in september onze nieuwe penningmeester en Anne Van Genechten, die momenteel onze huidige penningmeester is, krijgt ook een nieuwe job en wordt coördinator evenementen, met ander woorden zij neemt de coördinatie van de Brahandnacht en clubdag enzo ... op zich.

Deze vacatures zijn nu wel ingevuld maar we blijven wel op zoek naar helpende handen.  Wil jij links of rechts graag een handje toesteken (tijdens onze evenementen of juist daarbuiten), laat ons dit dan zeker weten.  Iedereen is van harte welkom en vele handen maken het werk licht !

Groetjes

Belinda