Heren doen gouden zaak

De combinatie van de overwinning op Turnhout, de winst van Sasja 2 in 2e nationale en het verlies van Amay in dezelfde reeks, vormen het ideale scenario voor onze Heren dit weekend.  Dit maakt namelijk dat we de 2e plaats vast houden in Liga 3.  Die plaats geeft recht op promotie naar Liga 2 als 1 van de 2 dalers in 2e nationale een niet Vlaamse ploeg is.  Door de vemelde resultaten is het nu, indien de competitie nu zou eindigen, Amay en niet Sasja 2 die samen met Izegem van 2e nationale naar Liga 1 zou zakken.  Met de huidige stand zou Brasschaat dan volgend jaar in Liga 2 spelen.

Het is natuurlijk aan de meet dat de prijzen worden uitgedeeld.  Belangrijkste is de laatste 2 wedstrijden winnen.  Daarnaast is er zondag 23 april om 14.00 u voor ons een belangrijke wedstrijd Sasje 2 - Amay.  Als Sasja 2 die wedstrijd kan winnen, is alles mogelijk.  Misschien een idee om te gaan kijken ?

Datum: 26-03-2017