Heren 1 zeker van promotie naar liga 2

Heren 1 promoveren naar liga 2 !!!! Gisteren zaterdag 29 april kon de beslissende dag zijn voor de promotie. Eerst moesten onze Heren de 2e plaats veilig stellen. Dat deden ze om 14.00 u door een afgetekende winst op Elita Lebbeke. De eindstand van deze wedstrijd was 19-30. Onze 2e plaats was dus zeker. Het was vanaf dat moment uitkijken naar de wedstrijden in 2e nationale die aan hun voorlaatste speeldagen toe waren. Om 18.00 u werden de 4 wedstrijden van deze speeldag afgewerkt. Eerst kwam het bericht dat Sasja 2 zijn wedstrijd had gewonnen. Wat later kwam dan het verlossende bericht dat Amay zijn wedstrijden had verloren. Hierdoor verzekert Sasja 2 zicht van een verlengd verblijf in 2e nationale en zakt Amay een reeks. Dit gaf ons zekerheid van 2 stijgers uit liga 3 waardoor onze 2e plaats recht geeft op promotie naar Liga 2. Vanuit het bestuur wil ik dan ook alle spelers, trainers, begeleiders, supporters en iedereen die een rol heeft gespeeld in de promotie van harte danken en een dikke proficiat wensen.

Datum: 30-04-2017