Heren 1 spelen knappe bekerwedstrijd

Dinsdag 15 september stond een stevige match op het programma.  Onze Heren speelden de 2e ronde van de Beker van België tegen 2e Nationale ploeg Sint-Truiden.  Ondanks de 5 doelpunten voorgift leek het op voorhand een onhaalbare opdracht voor onze mannen.

Onze mannen speelden een sterke eerste helft.  Ondanks het feit dat de Limburgers bij aanvang wat van onze 5 punten voorsprong wisten af te knabbelen, stonden we na 20 minuten 7 doelpunten voor.  Ook bij de rust wisten we met 3 punten voorsprong de helft van de 5 over te houden.

Ook in de 2e helft speelden we goed mee.  Tot de 20e minuut wisten we gelijke tred te houden.  Pas in de 22e minuut kwam Sint-Truiden voor de eerste keer op voorsprong. Dit brak de veer waardoor de Limburgers de winst wisten te verzekeren.

Collectief een fantastische match die heb beste beloofd voor de competitie die zaterdag start.  Tegen een ploeg die 3 reeksen hoger speelt op deze manier weerstand bieden maakt dat we trots mogen zijn op onze mannen.

Speciale vermelding voor keeper Yan die een fantastische match speelde en op onze cruciale momenten in de match hield.

Datum: 16-09-2015