Heren 1 na 3 matchen met maximum van de punten

Brasschaat -Lokeren

De eerste speeldag, tegen titelkandidaat Lokeren en niet op volle sterkte, was hiermee gemakkelijker dan voorzien door de coach.

Door hun beperkte bank en het snelle spel van de thuisploeg, had de opponent nooit een kans om met de overwinning naar huis te gaan.

Eindstand 27-15

Of we op de terugmatch het even gemakkelijk gaan hebben, lijkt me nog de vraag. Op hun website schrijven dat wij een hapklare brok gaan zijn tijdens de terugwedstrijd. Mooi zo, geeft ons de kans en de mogelijkheid om ook daar met de punten te gaan lopen met een glimlach op het gezicht.

Groot-Bijgaarden -Brasschaat

Tweede speeldag.Iedereen blij vorig jaar omdat we niet meer deze verplaatsing moesten doen, maar het lot besliste anders.

De thuisploeg mocht net zoals wij, ook naar liga3.

Wetende hoe men hier handbal speelt, met risico op kwetsuren , werd er zeer onrustig begonnen. Overhaast passen en naar voor stormen leidde er toe dat er pas door de bezoekers in de 10de min, 2-1.

Geeft perfect aan hoe er gespeeld werd. Tevens werd er door de scheidsrechters duo niet ingegrepen op , toen al, harde fouten. Tot ergernis van de coach, die een straftijd als cadeau kreeg.

Een team time-out, bracht rust en de nodige inspiratie om het tij te doen keren. Halfweg stond het 4-7.

Bij het begin van de 2de helft begonnen de fouten erger te worden en grepen de arbiters toch in. Zeer tegen de zin van de thuisspelers, die zelfs een tijdstraf kregen voor aanhoudend protest. De frustratie zal wel gekomen zijn nadat ze de overwinning uit hun handen glipte.

De kloof werd rustig verder uitgediept, ondanks toch nog missen van open kansen, en de overwinning werd een feit. Eindstand 12-20.

Gelukkig geen echte kwetsuren maar toch enkele zere plekjes. Eind goed, al goed.

Brasschaat -Middelkerke

Vorig seizoen gezakt uit liga, maar door de herschikte reeksen, nog steeds op VHV-niveau.

Een ploeg die normaal gezien op een hoger niveau kan spelen, werd op een paar minuten uitgerangeerd.

Na 5min stond het al 5-0, ook weer door goed keeperswerk van onze goalie. Goed loopwerk en stevig verdedigen lag hieraan de basis.

We gingen rusten met 16-9.

Tweede helft begon zoals de eerste, met snel handbal liepen we uit tot 20-11 na 9min.

De kans aan de jongeren om zich te bewijzen aan hun "oudere" collega's" dat ze uit het goede hout zijn gesneden.

De kloof werd nog uitgediept en in de laatste minuut werd de kaap van 30 bereikt.

Eindstand 30-18.

Volgende week afspraak in Mechelen, ook een jonge maar goeie tegenstander, hier ook laten zien dat wij op dit niveau een van de betere ploegen zijn. Afspraak om 18"30.

Datum: 08-10-2015