Dit weekend in het kort.

14.00 u zaterdag de start van een speciale match. Onze Heren 2 speelden thuis tegen Heren 1. Dit zou iets uniek moeten zijn voor alleen dit seizoen. Volgend jaar hopen wij immers Heren 1 in de nieuwe Liga 3 reeks te zien spelen. Samengevat, een goede oefenpot met een 11-41 resultaat. 15.45 u in onze eigen zaal onze miniemen tegen Sasja. Ook hier een duidelijk verschil, deze keer in ons voordeel. Onze mannen wonnen met een duidelijk 31-23 verschil. Een uitslag waarbij iedereen aan bod kwam en zijn speelkansen kreeg. 16.00 u, de topmatch van de welpen tegen de co-leider in de reeks, Schoten 1. De eerste set startte sterk. Onze jongens en meisjes stonden heel de set voor en gingen met een 3-5 voorsprong de laatste minuten in. Vooral de stress voor deze belangrijke kamp deed ons de das om. Een 5-5 resultaat was uiteindelijk de eindstand van set 1. De 2e set liep het niet. Een duidelijk verlies was het gevolg. De 3e set ging dan weer gelijk op maar ook deze moesten we met 1 puntje aan Schoten laten gaan. Ook de pupillen moesten de duimen leggen tegen Schoten. Veel info heb ik niet over deze match (laat maar komen). De eindstand werd uiteindelijk 28-13. Zondag 12.45 u speelden onze kadetten als laatste in de Plaon te Mechelen tegen Welta. Wat normaal een spannende match is (heenwedstrijd 30-30) draaide nu minder goed uit. Ondanks het feit dat onze mannen in het begin van de eerste helft bleven bijbenen kon Welta de kloof toch slagen. Een duidelijk verlies was het resultaat.

Datum: 11-01-2015