Competitieweekend met wisselend succes

Het weekend begon met slecht nieuws. Zaterdagavond laat kregen we een mail van Sasja dat hun herenploeg 3 forfait geeft tegen onze Heren 1. Wat 's avonds om 19.00 u een galamatch moest worden in de splinternieuwe tenues eindigde op een fotosessie en een 10-0 overwinning. Wel spelen deden onze welpen. Om 15.30 u startten ze tegen Sasja om hun 2e plaats vast te houden. Ze deden dit voortreffelijk. Heel veel spelers scoorden en iedereen had een rol in de klinkende 3-0 overwinning. Knap spel blijven onze welpen afleveren. Onze welpen scoorden in totaal 15 keer terwijl ze slecht 4 doelpunten tegen kregen. De pupillen speelde ook tegen Sasja die in hun reeks ongeveer op gelijke hoogte stonden. Lang zag het er goed uit, zeker toen we in de 11e minuut 7-5 voor stonden. Ook in de 21e minuut bleven we gelijk op gaan. De pupillen gingen de rust in met een 11-13 stand waardoor nog alles mogelijk was. De 2e helft werd de achterstand echter groter wat in een 19-26 verlies resulteerde. De Heren 2 speelden op de middag in de mooie Plaon sporthal in Mechelen. De eerste helft was achtervolgen maar de inhaalbeweging resulteerde in een 11-9 ruststand. Die achterstand liep op zodat we 10 minuten voor het einde 18 -12 achter stonden. Naar het einde van de wedstrijd volgde nog een sterke inhaalbeweging maar toch strandde ons team op 20-19 verlies. De Kadetten bleven in de regio. In de sporthal van Keerbergen speelden ze tegen Atomix. Geen gemakkelijke opdracht met 6 kadetten (slechts 1 2e jaars, namelijk Jules) aangevuld met 2 miniemen (bedankt Olivier en Yannis). Na een zwakke start wisten we toch in te lopen tot een 7-7 gelijke stand halfweg de 1e helft. Dit was de laatste keer dat de kadetten gelijk stonden want bij de rust was de stand al 17-11. Ondanks moedig weerwerk werd de achterstand groter en eindigde de wedstrijd op 35-25. Alles bij elkaar een mooie score gezien de sterkte van de tegenstander.

Datum: 09-11-2014