Brasschaat wint Arteveldecup

Voor het eerste in de geschiedenis van onze club winnen we de Arteveldecup. Deze beker wordt uitgereikt op het Arteveldetornooi dat elk jaar plaats vindt in het Don Boscocollege in Zwijnaarde (Gent). Op dit jeugdtornooi, waar spelers van 6 tot 18 jaar actief zijn, maakt de organisatie een ranking op per club. De club die in combinatie van deelnemende teams en behaalde resultaten het sterkst voor de dag komt, wint de cup.

Dit weekend (pinksterweekend) waren in geslaagd met alle leeftijden aanwezig zijn. Met 2e plaatsen voor J18 en J16, 3e plaats voor U10, een 4e plaats voor U12 en een 11e plaats voor de U14 behaalden we sterkte resultaten. Dat maakt dat we met glans deze felbegeerde cup gewonnen hebben.

Met deze mooie afsluiter van het seizoen willen we alle spelers, trainers, begeleiders, ouders, supporters, sponsors, bestuursleden, medewerkers en iedereen die op een manier zijn steentje heeft bijgedragen tot dit succesvol van harte danken. We wensen jullie dan ook een deugddoende vakantie toe en hopen jullie terug te mogen ontmoeten voor het volgende seizoen.

Datum: 25-05-2015