7 maart 2 keer belangrijk.

Vertellen dan onze miniemen goed bezig zijn is een open deur intrappen. Zo wonnen ze de enige wedstrijd van dit weekend met 16-20 op Schoten waardoor ze mee aan de leiding in hun reeks komen. 7 maart kunnen ze, bij winst in Tongeren (tegen Tongeren en Evergem) zelfs zekerheid verwerven om de VHV B op hun naam te schrijven. Bij winst hebben ze namelijk een voorsprong die niet meer te overbruggen is. Dit zou een unieke prestatie zijn in deze fase van de competitie. Ook de Heren 1 kunnen zekerheid verwerven. Als ze de wedstrijd tegen Sasja J22 (thuis om 14.00 u) winnen, stijgen ze zeker naar liga 3. Dit zou een prachtige stap zijn in het plan van onze club. Allen op post om 1 van beide ploegen aan te moedigen.

Datum: 21-02-2015