2 winst, 1 FF en 1 verlies 18 oktober.

Nog voor de wedstrijden begonnen kregen we al slecht nieuws. De mooie reeks van 4 wedstrijden na mekaar die gepland waren, werden onderbroken door een wel zeer laat forfait van Leuven voor onze miniemen. De miniemen wonnen daardoor wel met 10-0 maar hadden uiteraard liever gespeeld. De eerste wedstrijd was die van de welpen tegen Schoten 2, topploeg uit de reeks. De eerste set deed ons vermoeden dat de spelers uit onze buurgemeente te sterk waren. We verloren de 1e met 3-4. Onze U12 wisten zich te herpakken en wonnen de 2 andere sets met respectievelijk 5-4 en 3-2. Een sterke prestatie waarbij we bij winst volgende week tegen de laatst geklasseerde Merksem (inhaalmatch), in de top 2 van de reeks kunnen belanden. Na hun eerste overwinning vorige week startten de pupillen met volle moed hun wedstrijd. Al snel moesten ze echter hun meerdere erkennen in Schoten 2. Ondanks een sterke remonte rond de 13e minuut waarbij we tot 2 punten terug kwamen, keken we bij de rust tegen een 8-15 achterstand aan. De 2e helft bleef de achterstand oplopen met een 10-27 verlies als resultaat. De kadetten traden aan met 4 miniemen: Vlad, Jasper, Yannis en Olivier. De talrijke opgekomen toeschouwers hebben kunnen genieten van attractief handbal. Tot in de 13e minuut wisten de spelers van Zandvliet gelijke tred te houden. Tot 8-8 speelden ze aardig mee. Onze kadetten trapten toen extra op het gaspedaal waarbij ze systematisch hun voorsprong wisten uit te breiden. Een 20-13 ruststand was het gevolg. De 2e helft volgde de ene na de andere snijdende tegenaanval waarbij de scoringsmachine op volle toeren draaide. Maar liefst 24 keer moest de Zandvlietse doelman zich omdraaien met een 44-29 eindstand als resultaat. Steven.

Datum: 20-10-2014