ledenvergadering

Hoi spelers, trainers, begeleiders, sponsors, leden, ouders, sympathisanten, ...

Hierbij nodigt het bestuur van Brasschaat Handbalclub jullie graag uit op de jaarlijkse ledenvergadering die dit jaar zal plaats vinden op dinsdag 30 mei 2017 om 19u30 in de cafetaria van Sportoase (het zwembad), Elshoutbaan 19, 2930 Brasschaat.

Naast het verplichte gedeelte willen we u heel graag onze trainers van volgend seizoen voorstellen, alsook ook onze broodnodige en super sympathieke sponsors.
We zullen het ook over “goede afspraken maken goede vrienden en een nog betere sfeer !” hebben en er zal al ingeschreven kunnen worden voor volgend seizoen.  Rond 20u15 is het de bedoeling dat er per ploeg, spelers samen met de trainer(s ) en ploegverantwoordelijke, wordt samengezeten om een woordje te wisselen.

Wij hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen.

Datum: 30-05-2017