Cursus aspirant initiator

VTS CURSUS ASPIRANT- INITIATOR BRASSCHAAT HANDBALCLUB VZW

Op initiatief van onze club, in samenwerking met VHV.

Praktijkgerichte opleiding voor jeugdtrainers van de jongste jeugdcategorieën Inhoud Deze cursus wil de jeugdtrainers en begeleiders van jeugdploegen vanuit een zeer praktijkgerichte invalshoek laten kennismaken met het trainen en begeleiden van de jongste jeugd via volgende vakken: * Didactiek jeugdhandbal (5u) * Methodiek en oefenstof jeugdhandbal: (6u) * Handbalspecifieke coördinatie en loopscholing: spel –en oefenvormen (3u) * Begeleiding van handbalinstuif en handbalinitiatie voor (nog) niet-handballers (2u)

Toelatingsvoorwaarden Minstens 15 jaar zijn of worden in het kalenderjaar dat de cursus start

Donderdag 11 februari van 9u tot 13u en van 13u45 tot 17u45

Vrijdag 12 februari van 9u tot 13u en van 13u45 tot 17u45

Waar Sporthal KA

Van Hemelrijcklei 71

2930 Brasschaat

Kostprijs* Het inschrijvingsgeld bedraagt €45 (incl. cursustekst) en dient gestort te worden op rekeningsnummer BE 80 0680 8294 0077 van de Vlaamse Handbalvereniging met vermelding ‘Aspirant-Initiator Brasschaat’ + naam.

Inschrijvingen* Volgende gegevens moeten doorgegeven worden aan gerrit.vertommen@handbal.be

Naam + Voornaam

Adres - Geslacht                                           -

Telefoon/gsm nummer